Faillissement Huizen

faillissement Huizen

Faillissement Huizen, het zal je maar overkomen. Helaas kan ik daar als eigen ondernemer over meepraten. Een gebeurtenis die nog op mijn netvlies gebrand staat. Had ik geweten wat ik nu allemaal weet, dan was het zeker niet zover gekomen. Mijn onderneming was ooit een groot succes, maar door diverse foute keuzes te maken, is dit allemaal verandert. Fouten die ik op een gegeven moment niet meer kon herstellen. Het resultaat dat ik op een gegeven moment zoveel aanmaningen kreeg, dat ik deze brieven niet meer open durfde te maken. Gevolg was dat er beslag werd gelegd op al mijn goederen.

faillissement Huizen

Nooit meer een faillissement in Huizen meemaken

Het waren hele moeilijke tijden voor mij. Want op het moment dat mijn goederen in beslag werden genomen, zag ik door de bomen het bos niet meer. Financieel kon ik niet meer in mijn eigen levensbehoeften voldoen. Gelukkig heb ik daar een zeer goede steun mee gekregen. Deze steun was te vinden bij Oxyz, een bedrijf waar schuldhulpverlener, Jaap Tol, werkzaam is. Hij heeft in zijn carrière al meerdere bedrijven van de ondergang geholpen. Bedrijven die het financieel niet meer konden bolwerken en hierdoor de deuren moesten sluiten.

Laat je adviseren door Oxyz

Oxyz is een bedrijf die al meerdere bedrijven goed heeft geholpen. Alles op het financiële vlak, maar ook door middel van het maken van een doorstart. Kom je er zelf niet meer uit, wacht dan niet te lang. Want hoe langer je wacht om er een professionele hulp bij te halen, des te moeilijker deze stap gaat worden. Had ik dit eerder geweten, dan was mijn vorige bedrijf zeker nog aan het draaien. Want door de enorm goede hulp die ik inmiddels via dit bedrijf heb mogen ontvangen, ben ik heel wat wijzer geworden.

Een nieuwe start maken

Het ondernemersbloed zit in mijn lijf en daarom was ik wederom op zoek om een eigen bedrijf te beginnen. Deze keer wilde ik het heel anders aan gaan pakken en daar had ik de hulp van Oxyz zeker bij nodig. Jaap Tol heeft mij heel veel geholpen met de nieuwe opzet van mijn eigen bedrijf. Voor het maken van een ondernemersplan is erg belangrijk. Daar had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder over gehoord.

faillissement Huizen

Opening van mijn nieuwe bedrijf

Het heeft even geduurd, maar inmiddels kan ik zeggen dat ik weer de eigenaar ben van een geweldig bedrijf. Een bedrijf die een geheel andere insteek heeft gekregen en daar ben ik bijzonder trots op. Want zonder de enorme hulp van Jaap Tol was mij dit nooit gelukt. De tijden van mijn bankroet kan ik heel ver achter mij laten. Ik kan nu weer vooruit kijken en een zonnige toekomst tegemoet zien. Een toekomst waar ik eerder niet meer aan durfde te denken, maar door Oxyz dat een hele andere wending heeft gekregen. Meer weten over dit bedrijf, maak dan een afspraak en laat je voorlichten.