Mooi handpompen gekocht

logo_tuinberegening

vijververlichtingDe vijver in mijn tuin vond ik een beetje kaal. Het leek mij een leuk idee om handpompen te bestellen, omdat dit toch wel een gezellig sfeertje geeft. Een tijdje geleden had ik wel een paar handpompen gevonden, maar die vond ik extreem duur als versiering en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goedkopere oplossing.

Online besteld

Van een goede vriend van mij had ik begrepen dat hij een goedkope handpomp had gezien op Tuinberegening.nl. Omdat ik wel nieuwsgierig werd heb ik op de website gekeken. De handpomp kon ik heel erg makkelijk vinden en ik vond de pomp voor die prijs wel echt heel erg tof.

Voordat ik de pomp ging bestellen heb ik eerst opgemeten of alles wel bij mijn vijver paste, maar dat moest gewoon lukken. Diezelfde dag heb ik de handpomp nog besteld.

De bestelling van de pomp kwam net voor het weekend aan. Voor mij was dit ideaal getimed, omdat ik dan in het weekend aan de slag kon met de handpomp. Het installeren hiervan ging super makkelijk en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de pomp.

Mijn vijver ziet er nu geweldig uit en de pomp werkt ook echt!